Hviezdami mesiaca október center Stamkos, gólman Thomas a krídelník Stewart

NETKY.SK • 3 November 2010, 08:26 • 2 min
Hviezdami mesiaca október center Stamkos, gólman Thomas a krídelník Stewart

Hviezdami mesiaca október center Stamkos, gólman Thomas a krídelník Stewart - Hokej Hviezdami mesiaca október sa v zámorskej hokejovej NHL stali center Tampa Bay Lightning Steven Stamkos, brankár Bostonu Bruins Tim Thomas a pravý krídelník Colorada Avalan

slovakia

left justify in out

Hviezdami mesiaca október sa v zámorskej hokejovej NHL stali center Tampa Bay Lightning Steven Stamkos, brankár Bostonu Bruins Tim Thomas a pravý krídelník Colorada Avalanche Chris Stewart.
      Prvá hviezda Stamkos bol v uplynulom mesiaci najproduktívnejším  hráčom NHL, keď v 10 zápasoch nazbieral 19 kanadských bodov (9+10). Výraznou mierou tak pomohol k tomu, že Lightning mali za október po prvý raz v histórii klubu najlepšiu bilanciu vo Východnej konferencii.
      Gólman Thomas sa tešil zo šiestich víťazstiev pri svojich šiestich októbrových štartoch a je lídrom medzi brankármi s priemerom 0,50 inkasovaných gólov na zápas. Spoluhráč slovenského zadáka Zdena Cháru má súčasne 98,4 percentnú úspešnosť brankárskych zákrokov a navyše v troch dueloch zatiahol rolety.
      Tretím hráčom vo hviezdnej spoločnosti sa stal Stewart, ktorý sa v tabuľke produktivity za uplynulé obdobie dostal hneď za Stamkosa. V jedenástich dueloch zaznamenal deväť gólov a sedem asistencií. Stewartove góly majú hodnotu, hneď tri z nich dostali prívlastok víťazné, čo pomohlo lavínam k prvému miestu v Severozápadnej divízii.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies