REPORTÁŽ Netradičné spojenie, skvelý nápad! Zažili ste už módnu šou v kaviarni?

NETKY.SK • 28 Február 2022, 16:08 • 2 min
REPORTÁŽ Netradičné spojenie, skvelý nápad! Zažili ste už módnu šou v kaviarni?

Empori Caffe a módna značka Sugarbird spojili sily. V bratislavskom obchodnom centre Eurovea majú prevádzky kúsok od seba. Majiteľka módnej predajne sem chodila na kávu a jedného dňa dostali s majiteľom kaviarne nápad, ako si navzájom pomôcť.

slovakia

left justify in out

 

 

Dôvod je jasný. Dlhotrvajúca korona podkopala nohy mnohým podnikateľom a teraz robia všetko pre to, aby sa na ne opäť postavili.

 

„Premýšľali sme, ako to nastaviť, aby začali veci po kovide znova fungovať. A prišli sme na to, že by sme urobili túto módnu prehliadku, spropagovali jej aj našu značku a prevádzku, lebo po tom všetkom, čím sme si prešli, si treba pomáhať,“ povedal nám majiteľ Empori Caffe Martin Packo.

 

img

 

To však nebolo všetko. Medzi dvoma časťami módnej prehliadky si mohli hostia vypočuť zaujímavú prednášku koučky Silvie Langermann a následne si kúpiť jej knihu s podpisom.

S prvou akciou-lastovičkou bol Martin Packo spokojný a v pláne má pre svojich hostí v Empori Caffe ďalšie príjemné bonusy. Aké? Dozviete sa vo videu.

 

img

 

Jeho ženská menovkyňa Martina Šubová sa k vedeniu predajne maďarskej značky Sugarbird dostala naozaj kuriózne.

 

„Ja som užívateľkou tejto značky od roku 2015, vtedy som ju spoznala a tak som sa do nej zamilovala, že už nič iné netvorilo môj šatník. Najskôr som si ju kupovala, potom som v nej brigádovala a dnes sme jediná predajňa na Slovensku s konceptom priamo z Maďarska.“

 

img

 

Medzi hosťami sme natrafili aj trénera OFA, Ykosa Ibragimova. Posedenie v kaviarmi v príjemnej spoločnosti sa mu páčilo, vraj to bol super relax. Podobne to vnímaI aj ďalší bojovník Andrej, s ktorým nám zapózoval. Inak trávi Ykos väčšinu času v gyme, kde trénuje postojárstvo bojovníkov MMA. Boli sme, samozrejme zvedaví, či má aktuálne v zostave perspektívneho borca, ktorého ešte nepoznáme.

 

„Je ich viac, ale momentálne pracujeme so Sebastiánom Fapšom a veríme, že bude vyhrávať.“

 

img

 

Ďalšou známou tvárou medzi divákmi bol raper Majself, ktorý trošku meškal, lebo mu niekto vrazil do auta a situáciu musel riešiť. Príjemnú akciu však stihol, tak sme sa ho opýtali, čím žije teraz.

 

„Žijem aktuálne veľmi dynamicky, prípravou turné k albumu, ktorý sme vydali vlani, ale nemohli sme ho hrať na koncertoch... prejdeme celé Slovensko krížom-krážom, od apríla do júna, všetkých pozývam, príďte sa zabaviť!“   

 

Pozrite si našu reportáž, v ktorej sa dozviete viac o unikátnej a inšpiratívnej spolupráci dvoch podnikateľov, o módnej značke Sugabird a o ďalších Majselfových plánoch.

 

 

  



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Felecia sefredaktorka

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona