Hviezda Liverpoolu s 12-mesačným dištancom za užívanie zakázanej látky

NETKY.SK • 25 Apríl 2016, 19:02 • 2 min
Hviezda Liverpoolu s 12-mesačným dištancom za užívanie zakázanej látky

LIVERPOOL – Hviezda defenzívy Liverpoolu čelí až 12-mesačnému dištancu, kvôli pozitívnym výsledkom antidopingovej kontroly.

slovakia

left justify in out

Klub potvrdil, že 26-ročný obranca Mamadou Sakho bol vyšetrovaný komisiou UEFA a nebude v zostave trénera Jürgena Kloppa, až kým nebude podrobená kontrole aj "B" vzorka.
 

Podľa správ denníka Daily Mirror sa v hráčovej vzorke našli stopy spaľovača tukov. Ak sa tieto výsledky potvrdia, tak Sakhovi hrozí zákaz na 6 až 12 mesiacov. Za podobných okolností dostal 6-mesačný zákaz aj jeho tímový spoluhráč Kolo Touré, keď v roku 2011 hral za Manchester City.

 

Ak sa preukáže, že Sakho užil zakázanú látku, tak sa môže rozlúčiť s reprezentovaním Francúzska na Euro 2016. V najbližšej budúcnosti si tak neoblečie ani dres Liverpoolu.
 

Maximálny trest za tento prečin je zákaz na dva roky. Tréner Jürgen Klopp sa však zatiaľ nemusí obávať toho, že by Liverpool vylúčili z európskych pohárov. Teda dovtedy, kým pri antidopingovej kontrole nezlyhá ďalší hráč.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies