Hviezda Juventusu nakoniec nebude čeliť obvineniu zo znásilnenia

NETKY.SK • 23 Júl 2019, 12:12 • 2 min
Hviezda Juventusu nakoniec nebude čeliť obvineniu zo znásilnenia

LAS VEGAS - Prokuratúra v "meste hazardu" rozhodla počas dnešného dňa o tom, že svetoznámy futbalista Cristiano Ronaldo je zbavený obvinenia z údajného znásilnenia.

slovakia

left justify in out

Obeťou mala byť bývalá modelka Kathryn Mayorgová, no podľa prokurátorky svoje tvrdenie nevie podložiť faktami, ktoré by celú kauzu naklonili na jej stranu. 

 

 

"Nebude nasledovať žiadne obvinenie," píše sa v stanovisku štátneho zastupiteľstva. Hviezda Juventusu Turín navyše od začiatku všetky obvinenia rázne odmietala.

 

Ronaldo mal Mayorgovú znásilniť ešte v júni 2009 v hoteli v Las Vegas. V tom istom mesiaci sa uskutočnil aj jeho veľký prestup z United do Realu Madrid. Pre mlčanlivosť jej mal hviezdny útočník o rok neskôr vyplatiť sumu 375 000 USD. Minulý rok sa však modelka predsa len obrátila so svojou verziou na políciu, a proces sa začal riešiť už aj mediálne.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies