Rusko: Transporty USA a NATO so zbraňami cez Ukrajinu sú naším legitímnym cieľom

NETKY.SK • 13 Apríl 2022, 16:41 • 2 min
Rusko: Transporty USA a NATO so zbraňami cez Ukrajinu sú naším legitímnym cieľom

MOSKVA – Rusko bude považovať vozidlá USA a NATO, prevážajúce zbrane cez ukrajinské územie, za legitímne vojenské ciele, povedal v stredu v rozhovore pre ruskú štátnu tlačovú agentúru TASS námestník ruského ministra zahraničných vecí Sergej Riabkov. Informácie priniesla tlačová agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Akékoľvek pokusy Západu spôsobiť vážne škody ruskej armáde alebo jej spojencom separatistom na Ukrajine budú „tvrdo potlačené“, dodal Riabkov. „Varujeme, že transporty USA a NATO, prevážajúce zbrane cez ukrajinské územie, budú nami považované za legitímne vojenské ciele,“ citovala TASS Riabkovove slová.

 

img

 

„Dávame Američanom a ďalším západniarom na vedomie, že pokusy spomaliť našu špeciálnu operáciu a spôsobiť maximálne škody ruským kontingentom aj útvarom z DĽR a LĽR (samozvanej Doneckej a Luhanskej ľudovej republiky), budú tvrdo potlačené,“ uviedol Riabkov.

 

Možno vás zaujme: V Dóme sv. Martina v Bratislave bude benefičný Koncert pre Ukrajinu



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies