Hummels pre zranenie možno nestihne súboj s Bayernom

NETKY.SK • 20 November 2013, 14:11 • 2 min
Hummels pre zranenie možno nestihne súboj s Bayernom

BERLÍN - Zástupcovia futbalovej Borussie Dortmund čakajú na vyjadrenie lekárov o zdravotnom stave Matsa Hummelsa pred sobotňajším ligovým šlágrom s Bayernom Mníchov.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročný stopér sa zranil v utorňajšom medzištátnom prípravnom zápase s Anglickom (1:0). Urastený stredný obranca Hummels vybehol na trávnik londýnskeho Wembley z pozície striedajúceho hráča až v druhom polčase, ale po necelých dvadsiatich minútach odstúpil zo stretnutia. "Pri jednom hlavičkovom súboji zle dopadol a podvrtol si členok. Ešte nepoznáme presnú diagnózu, verím , že to nebude nič vážne," vyhlásil tréner "Nationalelf" Joachim Löw.

Obhajca ligového primátu Bayern je na čele I. bundesligy so štvorbodovým náskokom práve pred vicemajstrovským Dortmundom a Bayerom Leverkusen. Borussii už chýba druhý člen stopérskej dvojice Neven Subotič, ktorý bude pauzovať pre zranenie kolena minimálne šesť mesiacov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies