Hummels ľahko trénoval, štart proti Ghane ale stále neistý

NETKY.SK • 19 Jún 2014, 19:30 • 2 min
Hummels ľahko trénoval, štart proti Ghane ale stále neistý

SANTO ANDRE - Nemecký futbalista Mats Hummels vo štvrtok ľahko trénoval, ale jeho štart v sobotňajšom stretnutí G-skupiny na MS 2014 proti Ghane je naďalej ohrozený.

slovakia

left justify in out

Stopér Borussie Dortmund utrpel zranenie stehenného svalu v úvodnom stretnutí na šampionáte proti Portugalsku (4:0). Informovala agentúra Reuters.
     

Hummels si zranil zadný stehenný sval na pravej nohe v 73. minúte po súboji s Ederom, následne mu museli pomôcť pri odchode z hracej plochy. "Je už schopný trénovať na stacionárnom bicykli, ale nemôžeme zatiaľ s istotou povedať, že Mats bude schopný hrať v sobotu," povedal hovorca nemeckého tímu Jens Grittner.
     

Hummels komunikuje so svojim okolím aj prostredníctvom sociálnej siete, na ktorej potvrdil, že nejde o vážne zranenie. "Momentálne trávim čas liečbou a rehabilitáciou tak, aby som mohol nastúpiť proti Ghane. Vyzerá to reálne, že ten zápas by som mohol stihnúť."
     

V prípade Hummelsovej absencie by zrejme stopérsku dvojicu s Perom Mertesackerom vytvoril Jerome Boateng, takže na pravej obrane by sa vytvorilo miesto pre Shkodrana Mustafiho.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies