Hudobník Will.i.am skvelo dopĺňa kampaň Striking Angles, propagujúcu model Lexus NX

NETKY.SK • 5 August 2014, 09:34 • 2 min
Hudobník Will.i.am skvelo dopĺňa kampaň Striking Angles, propagujúcu model Lexus NX

BRATISLAVA - Spoločnosť Lexus Europe oznámila začiatok kreatívnej partnerskej spolupráce s globálnym podnikateľom, priekopníkom a hudobníkom so pseudonymom will.i.am.

slovakia

left justify in out

  • Všestranne nadaný umelec spolupracuje so značkou Lexus na propagácii dizajnu a technológií
  • Priekopnícky umelec navrhne limitovanú edíciu modelu Lexus NX

Držiteľ ceny Grammy bude so značkou spolupracovať na propagácii technológií a vyzývavého dizajnu v rámci kampane „Striking Angles“ k uvedeniu nového modelu Lexus NX.

 

Dnešným oznámením bola spustená jedinečná spolupráca zahŕňajúca svet hudby, dizajnu a technológií. V rámci samotnej kampane je potom will.i.am pripravený navrhnúť vlastnú limitovanú edíciu modelu NX – prémiového stredne veľkého SUV s vyhraneným zovňajškom. Zároveň bude ústrednou hviezdou najnovšieho televízneho spotu, ktorý sa na obrazovkách objaví ešte v tomto roku.

 

will.i.am uviedol: „Nech robím čokoľvek, vždy sa snažím, aby to bolo prekvapivé a neobyčajné, kladiem dôraz na inovácie a prevratné prístupy. To isté platí pre moju partnerskú spoluprácu so značkou Lexus v rámci kampane Striking Angles. Na pozadí našej spoločnej filozofie v oblasti dizajnu sme pracovali na všestrannej kampani, ktorá sa stavia proti bežným dizajnovým konvenciám a podnecuje ľudskú predstavivosť.“

 

Pri príležitosti začatia spomínaného partnerstva bol uvedený krátky film predstavujúci tohto speváka a skladateľa. Film vyzdvihujúci synergiu medzi inováciami a technológiami opticky oživuje jeho skladbu ‘Dreaming about the Future’, ktorej premiéra prebehla v rámci will.i.amovej inštalácie Pyramidi na výstave Digital Revolution v londýnskej galérii Barbican. Uvedená skladba, na ktorej sa podieľal aj brazílsky hudobník Sérgio Mendes, je stredobodom pohlcujúcej inštalácie vytvorenej s podporou automobilky Lexus. Je ukážkou spojenia digitálnych a analógových hudobných technológií i premietaných vizuálnych prvkov. V krátkom filme sa objavuje aj kreslená grafika, inšpirovaná nápadným a prekvapivým dizajnom, pre ktorý má will.i.am slabosť, čo platí aj pre značku Lexus.

 

Alain Uyttenhoven z Lexus Europe uviedol: „Zo spolupráce s will.i.amom máme ohromnú radosť. Svojím bezkonkurenčným zaujatím pre dizajn a inovácie v kombinácii s neuveriteľnou kreativitou sa stáva dokonalým partnerom našej kampane Striking Angles pre model Lexus NX.“

 

Lexus plánuje aj naďalej verejne prezentovať svoju filozofiu „Amazing in Motion“, takže záujemcovia sa môžu tešiť na ďalšie novinky. 

 

V rámci kampane „Striking Angles“ natočil will .i.am krátky umelecký film prepojujúci jeho osobu s týmto novým modelom prémiovej značky Lexus.

 

 

Pozrite si video z natáčania krátkeho filmu:

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies