Hudobník David Koller rozospieval trenčianske Piano

NETKY.SK • 10 Február 2017, 15:21 • 2 min
Hudobník David Koller rozospieval trenčianske Piano

BRATISLAVA - Český spevák a hudobník David Koller vystúpil vo štvrtok v trenčianskom klube Piano. Muzikanta počas večera sprevádzala päťčlenná kapela, ktorá podala výborný výkon. Formácia sa dostala na pódium po predkapele Mucha.

slovakia

left justify in out

Koller počas koncertu komunikoval s publikom, často spieval na okraji pódia a potvrdil svoje spevácke i muzikantské kvality, keď vystriedal niekoľko gitár, zahral na gong a po boku syna Adama Kollera aj na bicie. Už v úvode koncertu povedal, že sa prítomní môžu tešiť na sólové piesne aj hity kapely Lucie.

 

Fanúšikovia a fanúšičky si mohli naživo so skvelým zvukom vypočuť skladby ako Gypsy Love, Recidiva, Aha, Řidič, Čučoriedky, Nic není nastálo, Lajka z I.P.Pavlova, Amerika, Šrouby do hlavy, Černí andělé, Troubit na trumpety by se nám líbilo či Chci zas v tobě spát. Koller si spomenul aj na svoju ďalšiu kapelu Jasná Páka, z ktorej repertoára predstavil pieseň Konec nočních toulek. Záver koncertu patril predstavovaniu hudobníkov, ktorí predviedli sóla na svojich nástrojoch, pričom zjavne najviac zaujal basgitarista Marek Minárik s jeho komickým číslom.


Turné David Koller & Friends pokračuje dnes v Košiciach, v sobotu v Banskej Bystrici, 14. februára sa muzikanti predstavia v Bratislave a o tri dni neskôr v Nitre.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies