Hucko verí, že Depetris i Afričania budú prínosom pre Spartak

NETKY.SK • 7 September 2015, 14:30 • 2 min
Hucko verí, že Depetris i Afričania budú prínosom pre Spartak

TRNAVA - Nový tréner slovenského fortunaligového klubu FC Spartak Trnava Ivan Hucko je rád, že sa vedeniu "andelov" podarilo angažovať Davida Depetrisa, ktorý už dostal príležitosť v záverečnej pästnásťminútovke piatkového medzinárodného prípravného duelu v novej City Arene proti francúzskemu klubu Olympique Marseille (0:1).

slovakia

left justify in out

"Už v minulosti ukázal, že je dobrý hráč a vie dávať góly. Keď odišiel z Trenčína, mal menšie peripetie v Olomouci a Mexiku. Veríme však, že sa nám bude dariť spolupracovať s Davidom na vyššej úrovni a pomôže nám," citovala oficiálna internetová stránka trnavského klubu slová kouča Spartaka na adresu 26-ročného rodáka z argentínskeho San Jorge, ktorý je držiteľom slovenského občianstva (v drese A-tímu SR má už za sebou dva štarty) a naposledy pôsobil v mexickom tíme Monarcas Morelia.


Do kádra Spartaka Trnava pribudli v závere letného prestupového obdobia aj dvaja Afričania - 23-ročný stredopoliar z Mali Niaré Benogo a o rok starší útočník z Pobrežia Slonoviny Kouakou Privat Yao. "Zatiaľ máme komunikačný problém, ani jeden z nich nevie po anglicky. Obaja však ukázali, že vedia hrať futbal a mohli by byť prínosom," vyjadril sa pre klubový web 50-ročný kormidelník I. Hucko.


Trnave patrí vo Fortuna lige po siedmom kole až 6. priečka s ôsmimi bodmi, na lídra z Trenčína má Spartak značný jedenásťbodový odstup. Na Hucka čaká fortunaligový debut v nedeľu 13. septembra v 8. kole práve na ihrisku úradujúceho majstra z Trenčína, medzitým "andeli" ešte odohrajú v utorok 8. 9. duel Slovnaft Cupu v treťoligových Nových Zámkoch.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies