Hucko trénoval reprezentáciu žien iba štyri mesiace, teraz končí

NETKY.SK • 27 Jún 2018, 13:16 • 2 min
Hucko trénoval reprezentáciu žien iba štyri mesiace, teraz končí

BRATISLAVA - Ivan Hucko po štyroch mesiacoch skončil účinkovanie na lavičke slovenskej futbalovej reprezentácie žien. "Po vzájomnej dohode sme sa rozhodli ukončiť spoluprácu.

slovakia

left justify in out

"Ďakujeme mu za odvedenú robotu a želáme veľa šťastia v ďalšej práci. Nového trénera na uvoľnené miesto sa budeme snažiť nájsť čo najskôr," cituje oficiálna internetová stránka Slovenského futbalového zväzu (SFZ) vyjadrenie riaditeľa technického úseku SFZ Jána Greguša. Päťdesiatriročný Hucko by mal v trénerskej kariére pokračovať v zahraničí.

 

"Veľmi pekne ďakujem za možnosť pracovať pri reprezentácii a zároveň tiež ďakujem ľuďom na zväze za to, že pochopili moju situáciu. Pri družstve sa mi pracovalo veľmi dobre, dievčatá sa snažili do bodky plniť, čo sme im naplánovali. Výkony v oboch kvalifikačných dueloch, v ktorých som tím viedol, boli celkom dobré, aj keď sme ich prehrali. Aj realizačný tím pracoval na vysokej úrovni. Naozaj sa nemám na čo sťažovať," skonštatoval Hucko pre web futbalsfz.sk.

Pri kormidle slovenskej futbalovej reprezentácie žien bol Ivan Hucko od začiatku februára, keď nahradil Zsolta Pakuszu. Rodák z Bratislavy Hucko sa predstavil v pozícii šéfa realizačného A-tímu žien v dvoch dueloch európskej časti kvalifikácie o postup na majstrovstvá sveta 2019 do Francúzska.

 

Jeho zverenky podľahli v apríli v Dubline domácej Írskej republike 1:2 a rovnako tesne, ale výsledkom 0:1 prehrali 12. júna v Heerenveene gólom až v nadstavenom čase druhého polčasu s favorizovanými úradujúcimi kontinentálnymi šampiónkami Holanďankami. Futbalistky Slovenska v šiestich vystúpeniach tejto eliminácie ešte nezabodovali a patrí im posledná 5: priečka. Hráčky SR najbližšie v kvalifikácii MS 2019 nastúpia v piatok 31. augusta doma proti Nórkam, duel sa uskutoční v Senci.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies