Strana PS sa vyhradzuje voči antikampani: "Antikampaň prerazila nové dno, najnovšie šíria dezinformácie o úmrtí nášho kolegu"

NETKY.SK • 14 September 2023, 15:15 • 2 min
Strana PS sa vyhradzuje voči antikampani: "Antikampaň prerazila nové dno, najnovšie šíria dezinformácie o úmrtí nášho kolegu"

BRATISLAVA - Progresívne Slovensko sa ohradzuje proti antikampani, ktorá klamlivo tvrdí, že poslanecký kandidát hnutia Tomáš Hellebrandt zomrel. Hnutie upozornilo, že pôvodcom hoaxu je extrémista Daniel Bombic, na ktorého súdy vydali už tri zatykače.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

"Antikampaň proti PS prerazila nové dno. Fáma o smrti Tomáša Hellebrandta, dokonca jeho falošné parte, sa dostalo aj k Tomášovej rodine, s plačom nám kvôli tomu volali ľudia. Takúto hanebnú podobu politiku naozaj odmietam," uviedol predseda PS a podpredseda europarlamentu Michal Šimečka.

 

Ide o pokračovanie série útokov a klamstiev, ktorým PS v týchto voľbách čelí.

 

“Antikampaň proti PS opakovane vedie aj Igor Matovič, ktorý najnovšie obsypal schránky po celom Slovensku zavádzajúcim desatorom o programe PS. Lucii Plavákovej pripisujú vulgárne citáty, ktoré nikdy nepovedala, o sebe som si už prečítal tony klamstiev. Ale falošná správa o úmrtí človeka je ozajstný hyenizmus. V PS sa však nenecháme odradiť. Pre Slovensko chceme lepšiu budúcnosť, nie návrat zlodejov či toho chaosu a hádok, ktoré sme tu mali posledné roky," dodal Šimečka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: PS / Alena Kuišová Foto: SITA
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies