Hubočan definitívne hráčom Olympique Marseille

NETKY.SK • 8 Júl 2016, 16:59 • 2 min
Hubočan definitívne hráčom Olympique Marseille

MARSEILLE - Slovenský futbalový reprezentant Tomáš Hubočan sa definitívne stal hráčom francúzskeho klubu Olympique Marseille.

slovakia

left justify in out

Tento účastník najvyššej súťaže Ligue 1 potvrdil angažovanie 30-ročného obrancu v piatok popoludní prostredníctvom svojho oficiálneho webu. Žilinský rodák Hubočan, ktorý v minulosti pôsobil aj v Zenite Petrohrad, je prvým slovenským hráčom v histórii klubu, podotkol web OM.

Nekompromisný zadák opustil Dinamo Moskva, ktoré po sezóne kleslo do druhej najvyššej ruskej súťaže. Hubočan, ktorý získal majstrovský titul na Slovensku aj v Rusku, bol členom kádra národného tímu SR na majstrovstvách Európy vo Francúzsku, kde Slováci v osemfinále nestačili na Nemcov (0:3).

Web Olympique Marseille informoval, že Hubočan, momentálne na dovolenke po európskom šampionáte, sa zapojí do tréningového procesu so svojimi novými spoluhráčmi v pondelok 18. júla.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies