Hrôzostrašne vyzerajúca nehoda: Šoféroval opitý, spolujazdec vyletel z okna

NETKY.SK • 20 Máj 2013, 11:04 • 2 min
Hrôzostrašne vyzerajúca nehoda: Šoféroval opitý, spolujazdec vyletel z okna

BRATISLAVA - Len zázrakom neprišiel nikto o život pri hrozivo vyzerajúcej nehode Renaultu pri obci Zdoba v okrese Košice - okolie. V nedeľu popoludní nezvládol opitý 33-ročný vodič riadenie a s vozidlom vletel do priekopy.

slovakia

left justify in out

Ako informovala agentúru SITA košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová, auto po náraze odrazilo na cestu, následne opäť vletelo do priekopy, odtiaľ ho vymrštilo späť na vozovku a dostalo sa do rotácie, počas ktorej zo zadného sedadla cez zadné okno vypadol spolujazdec. Následne Renault skončil v priekope na streche. Pri nehode vodič a jeho dvaja spolujazdci utrpeli ľahké zranenia, ťažko sa zranil 57-ročný muž, ktorý sedel vedľa vodiča. Policajti vodičovi, ktorý nehodu spôsobil, namerali 0,75 promile alkoholu. Škodu na aute vyčíslili na 1500 eur. Vodičovi na mieste zadržali vodičský preukaz.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies