Hrošovský predĺžil zmluvu s Plzňou do júna 2017

NETKY.SK • 3 Apríl 2014, 17:21 • 2 min
Hrošovský predĺžil zmluvu s Plzňou do júna 2017

PLZEŇ - Slovenský futbalový stredopoliar Patrik Hrošovský predĺžil zmluvu s českým klubom Viktoria Plzeň do júna 2017.

slovakia

left justify in out

Čoskoro 22-ročný záložník (nar. 22. apríla 1992) spečatil dohodu so stále úradujúcim majstrom Gambrinus ligy vo štvrtok popoludní.

 

"Osobne som nemal o čom premýšľať. Vo Viktorii som piaty rok, teraz som dostal šancu v prvom tíme a budem naďalej robiť maximum, aby som bol platným členom kádra," uviedol na oficiálnej internetovej stránke klubu prievidzský rodák. 

 

Hrošovský sa premiérovo objavil v základnej zostave Plzne v osemfinále Európskej ligy UEFA proti Lyonu, potom sa podieľal na víťazstvách nad Olomoucom a Libercom, ktorému strelil premiérový gól vo farbách Plzne. "Predovšetkým domáce stretnutia boli pre mňa obrovským zážitkom. Každý futbalista si praje nastupovať pred plným štadiónom, ja nie som výnimka. Tieto týždne si veľmi užívam, o to väčšiu mám motiváciu do ďalšej práce," doplnil Patrik Hrošovský. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies