Hromada sa nešťastne zranil, do Poľska namiesto neho Žilinčan Káčer

NETKY.SK • 12 Jún 2017, 09:41 • 2 min
Hromada sa nešťastne zranil, do Poľska namiesto neho Žilinčan Káčer

ŽILINA - Tréner slovenskej futbalovej reprezentácie do 21 rokov Pavel Hapal v nominácii na blížiace sa ME tejto vekovej kategórie v Poľsku (16. - 30. júna) urobil vynútenú zmenu. Zraneného stredopoliara Jakuba Hromadu nahradil žilinským hráčom Miroslavom Káčerom. Slovenský futbalový zväz (SFZ) o tom ešte neinformoval, no správa sa objavila na oficiálnom webe MŠK Žilina.

slovakia

left justify in out

Jakub Hromada sa zranil v piatkovom prípravnom zápase proti Liptovskému Hrádku. Pri súboji mu protihráč pritlačil na nohu v oblasti kolena. Zranenie sa po sobotňajších vyšetreniach v Trnave ukázalo vážnejšie, ako sa očakávalo. Miroslava Káčera spolu s ďalšími piatimi futbalistami vyradil Hapal z kádra v utorok 6. júna.

Súpermi Slovákov v základnej A-skupine ME "21" budú futbalisti domáceho Poľska, Anglicka a obhajcu prvenstva Švédska. Kontinentálny šampionát hráčov do 21 rokov sa uskutoční premiérovo s dvanástimi účastníkmi. Hapalovi zverenci nastúpia 16. júna o 20.45 h v Lubline proti Poliakom. Následne SR čakajú zápasy proti Anglicku (19. júna o 18.00 h v Kielcach) a Švédsku (22. júna o 20.45 h v Lubline). Do semifinále postúpia víťazi skupín a najlepší tím z druhých priečok, zvyšné okteto sa s podujatím rozlúči. Slovenská futbalová reprezentácia do 21 rokov sa na európskom šampionáte predstaví po druhý raz, prvýkrát od účasti na domácej pôde v roku 2000.

Aktualizovaná nominácia slovenskej futbalovej reprezentácie do 21 rokov na ME 2017 tejto vekovej kategórie v Poľsku (16. - 30. júna):


Brankári: Adrián Chovan (AS Trenčín), Adam Jakubech (FC Spartak Trnava), Marek Rodák (Accrington Stanley/Angl.)
Obrancovia: Milan Škriniar (Sampdoria Janov/Tal.), Lukáš Skovajsa (AS Trenčín), Tomáš Huk, Ľubomír Šatka (obaja FC DAC 1904 Dunajská Streda), Denis Vavro, Róbert Mazáň (obaja MŠK Žilina), Branislav Niňaj (KSC Lokeren/Belg.), Martin Valjent (Ternana Calcio/Tal.)
Stredopoliari: Stanislav Lobotka (FC Nordsjaelland/Dán.), László Bénes (Borussia Mönchengladbach/Nem.), Albert Rusnák (Real Salt Lake/MLS), Matúš Bero (Trabzonspor/Tur.), Miroslav Káčer, Nicolas Špalek (obaja MŠK Žilina), Martin Chrien (Viktoria Plzeň/ČR), Jaroslav Mihalík (Cracovia Krakov/Poľ.), Lukáš Haraslín (Lechia Gdansk/Poľ.)
Útočníci: Pavol Šafranko (FC DAC 1904 Dunajská Streda), Adam Zreľák (FK Jablonec/ČR), Tomáš Vestenický (Cracovia Krakov/Poľ.)

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies