Hrdinky nových Krotiteľov duchov navštívili choré deti

NETKY.SK • 3 August 2015, 10:00 • 2 min
Hrdinky nových Krotiteľov duchov navštívili choré deti

LOS ANGELES - Herečky Kristen Wiig, Leslie Jones, Kate McKinnon a Melissa McCarthy, ktoré práve nakrúcajú nových Krotiteľov duchov, navštívili v sobotu choré deti.

slovakia

left justify in out

Predstaviteľky Erin Gilbert, Patty Tolan, Jillian Holtzmann a Abby Yates zavítali do Floating Hospital for Children, ktorá je súčasťou bostonského Tufts Medical Center, po tom, ako si na oknách zariadenia všimli nápis "Koho zavoláte?". Známu repliku z filmov Krotitelia duchov (1984) a Krotitelia duchov II (1989) do okien umiestnili pacienti spolu s personálom, pretože vedeli, že neďaleko nakrúcajú novú snímku.

 

Herečky medzi pacientov a pacientky zavítali v kostýmoch a s pomôckami, ktoré vo filme používajú na hľadanie a chytanie duchov. Skontrolovali nimi deti aj ich postele a priestor pod nimi, aby sa uistili, že sa tam nenachádza žiadny duch. Chodili z izby do izby a stretávali sa s chorými aj ich rodinami. "Boli veľmi milé ku všetkým deťom a ich rodičom. Našli si čas na to, aby navštívili deti všetkých vekových kategórií, od niekoľkomesačných až po tínedžerov. Nemôžeme im dostatočne poďakovať za radosť a nadšenie, ktoré v deťoch vyvolala ich návšteva," uviedla pre magazín People hovorkyňa zdravotníckeho zariadenia Brooke Hynes. 

 

V reboote Krotiteľov duchov sa okrem spomínanej štvorice herečiek predstavia aj Chris Hemsworth, ktorý stvárni ich asistenta, či Andy García v role starostu New Yorku. Herecké obsadenie dopĺňajú aj Dan Aykroyd, Michael K. Williams, Cecily Strong, Matt Walsh a Pat Kiernan. Réžiu má na starosti Paul Feig, ktorý je s Katie Dippold aj autorom scenára. Do slovenských kín by sa mal film dostať 28. júla 2016. Pôvodnú snímku z roku 1984 nakrútil rodák z Komárna Ivan Reitman, ktorý sa postaral aj o réžiu pokračovania z roku 1989. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies