Hrdina John Malkovich: Zranenému mužovi zachránil život!

NETKY.SK • 11 Jún 2013, 09:46 • 2 min
Hrdina John Malkovich: Zranenému mužovi zachránil život!

TORONTO - Americký herec John Malkovich, ktorý počas svojej 30-ročnej kariéry stvárnil mnoho negatívnych filmových postáv, sa vo štvrtok zachoval ako skutočný hrdina, keď na ulici v kanadskom Toronte zachránil život ťažko krvácajúcemu mužovi. Dnes o tom informovala agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

 

Úraz sa stal vo večerných hodinách americkému občanovi Jimovi Walpolovi (77), keď si nešťastnou náhodou pri páde porezal krk o lešenie neďaleko hotela King Edward Hotel v centre mesta. Malkovich, ktorý bol v tom čase v Toronte kvôli trojdňovému divadelnému hosťovaniu, udalosť videl a okamžite prišiel mužovi na pomoc. 

Podľa svedectva Chrisa Mathiasa, portiera neďalekého hotela, herec zranenému mužovi rukou pritlačil krčné žily, čím zabránil jeho vykrvácaniu. "V čase, keď som dobehol na miesto, John Malkovich už mužovi poskytoval prvú pomoc," uviedol Mathias. Walpole, ktorý bol celý čas pri vedomí, slávneho herca údajne nespoznal.

Svedok ďalej uviedol, že záchranári dorazili o desať minút a muža odviezli do nemocnice. "Keď sanitka odišla, Malkovich sa na mňa pozrel a povedal: 'To bola napätá situácia' a následne sa stratil do noci," dodal Mathias. Kanadské médiá oznámili, že Walpole sa medzitým vrátil domov do mesta Defiance v štáte Ohio.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies