Hráči Slovana vo Viedni asi pili pivo, myslí si ruský olympijský šampión o dvoch debakloch Bratislavčanov

NETKY.SK • 29 Október 2018, 15:50 • 2 min
Hráči Slovana vo Viedni asi pili pivo, myslí si ruský olympijský šampión o dvoch debakloch Bratislavčanov

VIEDEŇ - Ostatné dve prehry Slovana Bratislava v Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) na viedenskom ľade s CSKA Moskva (0:9) a SKA Petrohrad (0:7) v rámci projektu KHL World Games vyvolal zmiešané emócie, najmä v bratislavskom tíme.

slovakia

left justify in out

Propagačné stretnutia na zviditeľnenie nadnárodnej súťaže priniesla dva výprasky "belasých". Až tak tragicky situáciu nevníma dvojnásobný olympijský šampión Alexander Koževnikov. "Či sa tieto zápasy páčili, to musia povedať Rakúšania," povedal šesťdesiatnik Koževnikov pre portál Championat.com.

"A čo môžem povedať o Slovane, že prehral dva zápasy s takým vysokým skóre? Pravdepodobne vo Viedni pili pivo a nemysleli na súboje. A ruské kluby sa na stretnutia svedomito pripravili. Slováci majú radi pivo a vo Viedni je dobré," povedal s úsmevom niekdajší útočník a vážnejšie doplnil: "Nerozumiem takýmto výsledkom. Zdá sa, že Slovan jednoducho nehral."
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies