Hossa vypadol v poslednej chvíli zo zostavy Chicaga

NETKY.SK • 18 Jún 2013, 07:56 • 2 min
Hossa vypadol v poslednej chvíli zo zostavy Chicaga

BOSTON - Slovenský hokejista Marián Hossa vypadol v poslednej chvíli zo zostavy Chicaga pre pondelkové tretie finále Stanleyho pohára na ľade Bostonu.

slovakia

left justify in out

Blackhawks sa bez jedného zo svojich najlepších hráčov nedokázali zaobísť a súboj prehrali 0:2. Hossu v zostave nahradil Ben Smith. Presné dôvody absencie trenčianskeho odchovanca sú zatiaľ nejasné. Chicago počas duelu na svojom Twitteri len oznámilo, že sa niečo stalo počas rozcvičky. Podľa trénera Joela Quennevilla ide o problémy v hornej časti tela. "Po predzápasovej rozcvičke sme sa museli rýchlo rozhodnúť o Mariánovi Hossovi. Bolo to krátko pred začiatkom stretnutia. Dúfame, že bude pripravený na ďalší zápas. Jeho strata sa prejavila aj na hre nášho tímu," uviedol na tlačovej konferencii Quenneville. 

Hossa patrí medzi najlepších hráčov Blackhawks v play-off 2013, v devätnástich stretnutiach strelil sedem gólov a pridal osem asistencií. Smith vo vyraďovacej časti až do pondelka nehral, v sezóne odohral za Chicago len jeden zápas.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies