Hossa by sa mohol vrátiť do akcie v stredu

NETKY.SK • 20 December 2010, 13:08 • 2 min
Hossa by sa mohol vrátiť do akcie v stredu

Hossa by sa mohol vrátiť do akcie v stredu

slovakia

left justify in out

img

Slovenský hokejista Marián Hossa, ktorý pauzuje od 27. novembra pre bližšie nešpecifikované zranenie v dolnej časti tela, by sa mohol vrátiť do zostavy Chicaga už v stredajšom dueli zámorskej NHL proti Nashvillu. Pre chicagobreakingsports.com to uviedol tréner Blackhawks Joel Quenneville.
      Hossa spolu s ďalším zraneným útočníkom "jastrabov" Viktorom Stalbergom v nedeľu trénovali na ľade, do zápasu s Los Angeles (3:2) však ešte nezasiahli. "Nastúpia hneď, ako to bude možné. U Hossu a Viktora je šanca, že budú hrať proti Nashvillu," informoval kouč Quenneville.
      Ešte minulý týždeň Blackhawks dúfali, že sa slovenský krídelník vráti do akcie cez víkend, no tieto očakávania sa ukázali byť príliš optimistické. Hossa od nešťastnej zrážky so spoluhráčom Nickom Boyntonom vynechal posledných deväť stretnutí svojho tímu. V aktuálnom ročníku sa počet jeho štartov zastavil na cifre 21, dosiahol v nich 8 gólov a 10 asistencií.
      Kým Hossov návrat sa nezadržateľne blíži, ďalší hviezdny útočník Chicaga Patrick Kane (zranený členok) si bude musieť minimálne do Vianoc od hokeja oddýchnuť. "Posledných párkrát, keď sa ukázal na ľade, nedokázal dokončiť celý tréning. Takže počítam s tým, že mu ešte doprajeme trochu času," podotkol Quenneville.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies