Holúbek je Trenčanom opäť k dispozícii

NETKY.SK • 14 August 2015, 12:29 • 2 min
Holúbek je Trenčanom opäť k dispozícii

TRENČÍN - Futbalový stredopoliar v službách AS Trenčín Jakub Holúbek sa po vyše troch mesiacoch vrátil do akcie.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročný záložník vybehol na ihrisko v stredajšom stretnutí 2. kola Slovnaft Cupu 2015/2016 na pezinskej pôde, v ktorom Trenčania uspeli vysoko 5:0. "Som veľmi vďačný aj za tých dvadsať minút. Podstatné je, že operovaný úpon drží. Na tréningoch môžem pracovať naplno. Verím, že postupne sa bude zvyšovať aj zápasová záťaž," citovala bývalého slovenského mládežníckeho reprezentanta oficiálna internetová stránka trenčianskeho klubu.

 

"Po dlhšom zranení som mal rešpekt, bola to určitá bariéra, ale operácia aj rekonvalescencia dopadli dobre. Zatiaľ nie som v stopercentnej forme, tri mesiace sú dlhá doba. Musím nabrať najmä kondíciu. Tréningy absolvujem všetky, takže pomaly sa to zlepšuje," pokračoval Holúbek na webe astrencin.sk.

 

Rodák zo Soblahova strávil pod hradom Matúša Čáka celú doterajšiu seniorskú kariéru rovnako ako kapitán AS Peter Kleščík. Ten sa po odchode Brazílčana Ramóna Rodrígueza da Silvu opäť dostal do trenčianskej základnej zostavy. "Vytratil som sa z nej ešte vo februárovom dueli s Banskou Bystricou. O päť kôl som hral ešte dva zápasy proti Trnave a Podbrezovej a ešte v 32. kole minulej sezóny najvyššej slovenskej súťaže proti Žiline, inak som bol iba žolíkom z lavičky. Bolo to pre mňa zložité obdobie. Mužstvu sa však darilo, Ramón si vždy uhral svoje a zaradil sa k ťahúňom tímu. Tréner Martin Ševela nemal dôvod na zmeny v zostave, takže som rešpektoval jeho rozhodnutie," uviedol na fortunaligovom portáli 26-ročný stredný obranca Kleščík.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies