Hollande je klamár a sukničkár, tvrdí jeho expartnerka

NETKY.SK • 4 September 2014, 19:16 • 2 min
Hollande je klamár a sukničkár, tvrdí jeho expartnerka

PARÍŽ - Na pulty kníhkupectiev sa vo štvrtok dostala dlho očakávaná kniha Valérie Trierweilerovej, bývalej prvej dámy Francúzska a expartnerky súčasného prezidenta Françoisa Hollanda.

slovakia

left justify in out

Toho autorka opisuje ako "klamára", ktorý sa dostal "do kolobehu nevier". Trierweilerovej 320-stranová publikácia má názov Merci pour ce moment (Ďakujem ti za túto chvíľu). Z prvých recenzií vyplýva, že Hollanda jeho bývalá partnerka nešetrí a opisuje ho prevažne v negatívnom svetle. "Sám seba predstavoval ako muža, ktorý nemá rád bohatých," povedala Trierweilerová magazínu Paris Match o Hollandovej úspešnej prezidentskej kampani z roku 2012. "V skutočnosti prezident nemá rád chudobných. V súkromí ich tento muž-ľavičiar nazýva bezzubými a ešte sa teší, aký je vtipný," uviedla.

 

Niekdajší prominentný pár sa rozišiel v januári po správach, podľa ktorých mal Hollande pomer s francúzskou herečkou Julie Gayetovou. Francúzsky prezident je v súčasnosti najnepopulárnejším šéfom Elyzejského paláca za viac ako polstoročie.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies