Holandský útočník Bernadina v Podbrezovej presvedčil

NETKY.SK • 7 Júl 2016, 16:39 • 2 min
Holandský útočník Bernadina v Podbrezovej presvedčil

PODBREZOVÁ - Holandský futbalista Endy Opoku Bernadina sa stal novou posilou ŽP Šport Podbrezová. S účastníkom Fortuna ligy podpísal vo štvrtok zmluvu na dve sezóny s platnosťou do júna 2018.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťjedenročný útočník vyrastal v PSV Eindhoven, v mužskej kategórii sa presadil v drese RKC Waalwijk, za ktorý odohral 16 zápasov v druhej najvyššej holandskej súťaži a strelil jeden gól. Na Slovensku pôsobil uplynulý polrok, pričom v drese banskobystrickej Dukly nastúpil 10-krát a strelil sedem gólov. Práve výkonmi v drese klubu spod Urpína zaujal trénerov Podbrezovej, ktorí sa ho rozhodli vyskúšať v letnom prípravnom období.

 

Bernadina nastúpil vo všetkých troch prípravných stretnutiach Podbrezovej, odohral 171 minút a strelil jeden gól v zápase proti Slovanu Liberec. "Práve v tomto zápase na ihrisku vynikal svojou aktivitou, nasadením a aj univerzálnosťou v ofenzívnom priestore, kde sa pohyboval na hrote útoku, ale aj v krídelných priestoroch," uvádza sa na klubovom webe "železiarov".

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies