Slovan pred zápasom s Dunajskou Stredou pripravil pre svojich fanúšikov prekvapenie

NETKY.SK • 26 Marec 2019, 14:22 • 2 min
Slovan pred zápasom s Dunajskou Stredou pripravil pre svojich fanúšikov prekvapenie

BRATISLAVA - Futbalový klub ŠK Slovan Bratislava predstaví fanúšikom nový projekt. Už pred prestížnym nedeľňajším zápasom v rámci 2. kola nadstavbovej časti Fortuna ligy 2018/2019 v boji o titul proti FC DAC 1904 Dunajská Streda (31. 3 o 15.00 h) prebehne prvý tréning mužstva, ktorý bude otvorený pre verejnosť.

slovakia

left justify in out

"Pripravili sme novinku, a to otvorený tréning pre verejnosť a médiá. Prebehne vo štvrtok 28. marca o 17.30 na Tehelnom poli, a pozývame naň všetkých fanúšikov. Tréning bude zaujímavý z pohľadu, že budú môcť vidieť v lige stále nezdolaných hráčov v plnom tréningovom zaťažení," povedal na utorňajšej tlačovej konferencii mediány manažér bratislavského klubu Tomáš Straka a doplnil, že prvý verejný tréning na Tehelnom poli bude spojený aj s autogramiádou hráčov.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🎫 Samostatné vstupenky na zápas s Dunajskou Stredou v predaji od stredy 🏟 jedine na ticketmedia.sk

Príspevok, ktorý zdieľa ŠK Slovan Bratislava (@skslovanbratislava),



S nápadom zaviesť otvorené tréningy prišiel kouč ŠK Slovan Martin Ševela. Ten sa nebojí možnosti, že by na tréning prišli zástupcovia súperov a musel by niečo skrývať či meniť zaužívaný štýl tréningov.

 

"Túto myšlienku som inicioval ja a aj čas prvého otvoreného tréningu je stanovený tak, aby mohli prísť ľudia po robote. Návštevníci uvidia tréning zodpovedajúci nášmu postaveniu v tabuľke. Nebudeme nič meniť, nemám totiž čo skrývať ako lodivod, a môžu sa nami inšpirovať aj mládežnícki tréneri," vysvetlil Ševela.

 

"Otvorený tréning vytvorí v mužstve novú atmosféru a pozitívnu emóciu. Je to pre nás dôležitý krok a verím, že našich fanúšikov bude zaujímať," doplnil brankár priebežného lídra najvyššej slovenskej súťaže Dominik Greif.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies