Nový trailer Spiderman: Bez domova má vraj závažnú prekážku. Tvorcovia sa nevedia zhodnúť na tejto veci

NETKY.SK • 4 November 2021, 15:14 • 2 min
Nový trailer Spiderman: Bez domova má vraj závažnú prekážku. Tvorcovia sa nevedia zhodnúť na tejto veci

Spiderman: Bez domova nás v kinách bude čakať už o mesiac, napäto sa teda očakáva vydanie druhého traileru na zakončenie trilógie Homecoming.

slovakia

left justify in out

Ale namiesto toho 2. 11. 2021 štúdio Sony vypustilo do sveta trailer na Morbia, ktorý do kín dorazí až koncom januára 2022. Podľa najnovších infromácií od Seana O´Connella z CinemaBlendu vraj existuje závažný dôvod, prečo sa s vydaním nového traileru na Spiderman: Bez domova toľko otáľa.

 

Už dlhší čas vieme, že sa okrem Spidermana, jeho známych a Doctora Strange objavia taktiež záporní hrdinovia ako Green Goblin, Doctor Octopus či Electro, pričom si role zopakujú Willem Dafoe, Alfred Molina a Jamie Foxx, ktorí už tieto role stvárnili vo filmoch, kde si Spidermana  na miesto Toma Hollanda zahrali najskôr Tobey Maguire a Andrew Garfield.

 

img

 

Tiež sa špekuluje, že sa vo filme objavia práve Maguire a Garfield a vo filme by tak došlo k stretnutiu troch Spidermanov. Čím ďalej, tým viac informácií naznačovalo, že to tak skutočne bude. S oficiálnym oznámením návratu Maguirea a Garfielda si však dáva náhle načas. A práve v tom tkvie celý konflikt.


Medzi Marvel Stiudios a štúdiom Sony údajne vznikol problém v tom, či Garfielda a Maguirea vôbec potvrdiť v najnovšom traileri, alebo si ich prípadnú prítomnosť ponechať ako tajomstvo, ktoré bude odhalené až v kinách. Nie je pritom známe, ktoré štúdio uprednostňuje ktorú variantu, všetko však nasvedčuje tomu, že Sony chce prítomnosť Garfielda a Maguirea oficiálne potvrdiť a Marvel štúdio túto možnosť odmieta.

 

img


Obe štúdiá však musia túto situáciu čo najskôr vyriešiť. Spiderman je totiž za rohom a finančný potenciál, ktorý v sebe má, sa musí adekvátne vyťažiť. Aktuálne nám však nezostáva nič iné, len počkať, či nám trailer toto verejné tajomstvo potvrdí, alebo sa ho dočkáme až v kine.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nikoleta Preložníková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies