Hokejová sezóna vyvrcholí galavečerom Zlatý puk

NETKY.SK • 22 Máj 2013, 14:31 • 2 min
Hokejová sezóna vyvrcholí galavečerom Zlatý puk

BRATISLAVA - Definitívnu bodku za hokejovou sezónou 2012/13 na Slovensku dá už tradične galavečer Zlatý puk.

slovakia

left justify in out

Po minuloročnom úspešnom presune termínu na záver júna sa Slovenský zväz ľadového hokeja rozhodol opäť zorganizovať slávnostné vyhlásenie ankety pred začiatkom dovolenkového obdobia. Tentoraz sa hokejová elita stretne v gala v sobotu 29. júna v hoteli Double Tree by Hilton v Bratislave. Na rovnakom mieste korunovali pred rokom za kráľa slovenského hokeja Zdena Cháru. O výsledkoch ankety Zlatý puk 2013 rozhodnú v hlasovaní tréneri extraligových tímov a reprezentácií, členovia výkonného výboru Slovenského zväzu ľadového hokeja a hokejoví novinári. 

V minulosti sa galavečer konal na rôznych miestach, dejiskami vyhlasovania boli v metropole SR aj Istropolis, hotely Holiday Inn, Forum, Crowne Plaza a Bonbón v bratislavskej Petržalke, Národné tenisové centrum, Slovenské národné divadlo, slávnosť videli aj v Divadle A. Bagara v Nitre či v Steel aréne v Košiciach.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies