Fapšo bude jeho najtvrdším súperom kariéry: Roubíček presne vie, čo bude v zápase fungovať

NETKY.SK • 16 Máj 2024, 13:30 • 3 min
Fapšo bude jeho najtvrdším súperom kariéry: Roubíček presne vie, čo bude v zápase fungovať

Český bojovník Filip Roubíček nastúpi už túto sobotu v súboji so Sebastiánom Fapšom, ktorý len pred dvomi mesiacmi inkasoval tvrdý knokaut. Podľa jeho slov to nebude mať na tento duel žiadny vplyv a proti Roubíčkovi sa chystá na víťazný návrat. Český reprezentant si je všakv vedomý toho, čo bude na Fapša platiť a túto sobotu v Nových Zámkoch sa to aj chystá ukázať.

slovakia

left justify in out

Zápas bude súčasťou galavečera RFA x IAF Warm Up. Vstupenky si môžete zakúpiť v sieťach Predpredaj a Ticketportal.

Krádež v poslednom zápase?
Roubíček sa naposledy predstavil v zápase na IAF 11, kde si odbil svoju profi MMA premiéru. Po prehre na split decision s Janom Šťastným neskrýval veľké sklamanie. „Z môjho pohľadu som sa ako víťaz cítil. Keď som ten zápas pozeral spätne, tak 1. kolo bolo určite pre mňa skrz ten takedown. Druhé kolo bolo určite pre mňa a 3. kolo sme sa preváľali na zemi, takže to som pokazil. Prvé dve kolá proste boli moje,“ zhodnotil bodovanie zápasu zo svojho pohľadu.

Aj keď šlo o jeho profi premiéru pod MMA pravidlami, určite sa do zmiešaných bojových umení vráti. „Pár zápasov v malých rukaviciach som mal, ale väčšinou to bolo MMA, takže veľa ich nemám. MMA ma veľmi baví a určite by som sa rád objavoval aj pod týmito pravidlami. Bavia ma obe disciplíny, ale keby som si musel vybrať, presedlal by som pokojne aj na MMA,“ povedal o svojich skúsenostiach s malými rukavicami a o dlhodobých plánoch.

Fapša si budem držať od seba
Ak je v niečom Sebastián Fapšo nebezpečný, je to súboj na krátku vzdialenosť a sila úderu. Dobre si to uvedomuje aj jeho sobotňajší súper, ktorý sa akýmkoľvek pokusom o prestrelku vyhne. „Sebastián bude mať veľkú silu, nebezpečný bude pre mňa vďaka jeho agresii. Budem musieť snažiť sa ho držať čo najďalej od seba,“ vyhlásil Filip Roubíček.

Nič jednoduché ho ale nečaká, keďže s takýmto kvalitným súperom v klietke alebo medzi lanami doposiaľ nikdy nestál. „Doposiaľ som sa s takýmto súperom ako Sebastián asi nestretol. Môžem povedať, že Sebastián môže odštartovať takú moju lepšiu kariéru, pretože je to jeden z tých skúsenejších. Za mňa to bude najtvrdší súper karéry,“ ohodnotil Fapša. Či sa jeho slová naplnia, zistíme už túto sobotu. Galavečer sa začína od 19:00 a sledovať ho môžete prostredníctvom platformy PPV.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michaela Mihoková
RFA, Zdroj foto: RFA
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies