Hokej-MS11: Nadšenie na Slovensku stúpa, Šťastný puk prekročil 100.000 dotykov

NETKY.SK • 20 Apríl 2011, 12:15 • 2 min
Hokej-MS11: Nadšenie na Slovensku stúpa, Šťastný puk prekročil 100.000 dotykov

Hokej-MS11: Nadšenie na Slovensku stúpa, Šťastný puk prekročil 100.000 dotykov

slovakia

left justify in out

img

Viac ako 100.000 osobných a takmer 80.000 virtuálnych dotykov Šťastného puku na stránke osporte.sk je dôkazom toho, že hokejová atmosféra a nadšenie sa na Slovensku stupňuje. Stále viac Slovákov vyjadruje svoju podporu domácemu hokejovému tímu na blížiacom sa svetovom šampionáte. Úspech projektu Šťastný puk, ktorý realizuje Orange, ako oficiálny partner majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji 2011, môžu fanúšikovia hokeja znásobiť až do 29. apríla, kedy sa turné Šťastného puku po Slovensku skončí.
      Po 23 dňoch putovania Šťastného puku Slovenskom zaznamenal Orange dôležitý míľnik. Vo Veľkom Krtíši displej zaznamenal prekonanie magickej hranice 100.000 osobných dotykov. Autorom dotyku pre šťastie s s týmto poradovým číslom sa stal študent Lukáš. "Som rád, že som mal to šťastie a práve ja som svojím dotykom zaokrúhlil počet na rovných 100-tisíc. Ako všetci, ktorí sa puku dotkli predo mnou, držím aj ja našim hokejistom na majstrovstvách sveta palce. Verím, že sa dostanú čo najďalej," vyjadril svoje pocity športovec z Veľkého Krtíša, ktorého Šťastný puk zastihol práve na ceste zo školy. Cesta Šťastného puku, ktorým sa bude vhadzovať úvodné buly na prvom zápase slovenskej reprezentácie so Slovinskom, má pred sebou ešte niekoľko zastávok. Jeho púť po Slovensku potrvá do 29. apríla. Doposiaľ sa puk na svojej ceste naprieč Slovenskom zastavil popri väčších mestách aj na viacerých kurióznych miestach –  na Lomnickom štíte, v skanzene vo Vlkolínci, Demänovskej jaskyni slobody, bojnickej ZOO, či na moste Márie Valérie, ktorý tvorí v Štúrove hranicu medzi Slovenskom a Maďarskom.
      Puk pokrstil 25. marca v Bratislave Peter Šťastný kockami ľadu. Orange pripravil pre fanúšikov, ktorí nezastihnú puk osobne vo svojom regióne, aj alternatívnu možnosť ako poslať našim hokejistom šťastie. Svoj virtuálny dotyk môžu pridať na stránke www.osporte.sk. Aj o túto formu je obrovský záujem. Počet symbolických dotykov cez internet sa už blíži k hranici 80.000, čo svedčí o tom, že Slováci posielajú energiu reprezentačnému tímu od úvodného buly skutočne vo veľkom. Navyše si môžu fanúšikovia na tejto stránke pozrieť aj fotky a videá z turné Šťastného puku, ktoré vznikajú priamo v centre diania v regiónoch Slovenska.  

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies