HOKEJ: Konrád neprežíva nomináciu na ZOH, v Pjongčangu však túži chytať

NETKY.SK • 19 Január 2018, 14:20 • 2 min
HOKEJ: Konrád neprežíva nomináciu na ZOH, v Pjongčangu však túži chytať

OLOMOUC - Brankár Branislav Konrád figuruje vo výbere Slovenska na ZOH 2018 do Pjongčangu a verí, že si na tomto podujatí aj zachytá. Gólman HC Olomouc v českej extralige pritom nejak zvlášť neprežíval svoju nomináciu na prestížne podujatie.

slovakia

left justify in out

"Samozrejme sa teším, každý si chce zahrať na olympiáde či majstrovstvách sveta, ale nepovažujem to za žiadnu fantáziu," povedal v rozhovore pre olomoucky.denik.cz.

Tridsaťročného brankára prekvapil výber trénera Craiga Ramsaya, ktorý nominoval i mladých hráčov či hokejistov zo slovenskej najvyššej súťaže Tipsport ligy: "Nečakal som to, ale od toho sú tréneri. Nemám k tomu čo povedať. Tréner vybral tých, za ktorými si stojí."

Konrád má šancu stať sa na ZOH 2018 slovenskou jednotkou. Tréner brankárov Ján Lašák sa bude zrejme rozhodovať medzi ním a Jánom Lacom. "Odohráme ťažké zápasy a verím, že aj ja sa dostanem do bránky," okomentoval Konrád, ktorý ohodnotil i svoju aktuálnu formu: "Mohlo to byť lepšie. Teraz nás však čakajú náročné zápasy v extralige, ktoré nás preveria."

Slovákov čakajú v základnej B-skupine stretnutia s Ruskom, USA a Slovinskom. "Uvidíme, ako to dopadne. Na začiatok turnaja hráme proti silným Rusom. Určite nás nečaká nič jednoduché, chceme zabojovať o dobrý výsledok. Nedávam zatiaľ si žiadne ciele," dodal Konrád.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies