Hľadaného brata moderátorky Puškárovej už majú: Polícia ho chytila v Rakúsku

NETKY.SK • 20 Máj 2016, 13:21 • 2 min
Hľadaného brata moderátorky Puškárovej už majú: Polícia ho chytila v Rakúsku

BRATISLAVA – Slovák Peter Puškár, na ktorého je vydaný európsky zatykač v súvislosti s miliónovými daňovými podvodmi, je v rukách polície.

slovakia

left justify in out

Informuje o tom dnešné vydanie denníka Nový Čas, podľa ktorého ho mali zadržať vo štvrtok (19.5.) podvečer v rakúskom Hainburgu.

 

"Krátko po siedmej večer ho z tamojšej policajnej stanice odviezli preč," uviedol denník. Zadržaný muž s médiami nekomunikoval. Rakúski policajti bližšie informácie neposkytli, k prípadu sa nevyjadrilo ani vedenie slovenskej polície.

 

Denník pripomína, že Petrom P. sa polícia zaoberá už dlhší čas. Je podozrivý v súvislosti s fiktívnymi obchodmi s diamantmi či reklamnými službami, pri ktorých organizovaná skupina na daniach obrala štát o tri milióny eur. "Za organizátora trestnej činnosti je považovaný Peter Puškár, toho času na úteku," uviedol pred niekoľkými týždňami policajný prezident Tibor Gašpar.

 

Petrovi Puškárovi hrozí v prípade dokázania viny za zločin podvodu v súbehu s pokračujúcim zločinom skrátenia dane a poistného, väzenie na sedem až 12 rokov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies