Higuaín nemusí dávať góly, obhajuje ho Benítez

NETKY.SK • 29 September 2014, 13:36 • 2 min
Higuaín nemusí dávať góly, obhajuje ho Benítez

NEAPOL - Gonzalo Higuaín v úvodných piatich tohtosezónnych stretnutiach SSC Neapol v najvyššej talianskej futbalovej súťaži Serie A neskóroval, ale pre trénera Rafaela Beníteza nie sú góly 26-ročného argentínskeho útočníka nevyhnutnosťou.

slovakia

left justify in out

"Dokáže byť rozdielovým hráčom aj bez presného zásahu, napríklad prihrávkou na gól. V kádri máme mnoho iných hráčov, ktorí ho v koncovke dokážu zastúpiť," zastal sa podľa Sky Sport svojho zverenca španielsky kouč.

 

Neapolčania spriadali pred sezónou odvážne plány, ale cez play-off nepostúpili do skupinovej fázy Ligy majstrov a v domácej lige sa motajú len v strede tabuľky. V piatich dueloch Serie A skórovali šesťkrát, nazbierali sedem bodov. Tri z nich v nedeľu víťazstvom v Sassuole 1:0. "Ide o dielo kolektívu, čo ma teší takisto ako tri body. Tímová práca sa vyplatila, aj keď záverečných desať minút sme sa triasli o výsledok. Zvíťazili sme, ale nechceme sa uspokojiť. Tento tím dokáže hrať ešte oveľa lepšie," dodal Benítez, ktorý sa so svojimi zverencami vrátane Mareka Hamšíka predstaví na bratislavských Pasienkoch proti ŠK Slovan vo štvrtok 2. októbra v rámci stretnutia I-skupiny Európskej ligy 2014/2015. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies