Higuaín chce s Juventusom vyhrať Ligu majstrov

NETKY.SK • 28 Júl 2016, 18:44 • 2 min
Higuaín chce s Juventusom vyhrať Ligu majstrov

TURÍN - Gonzalo Higuaín má po svojom príchode do Juventusu Turín len tie najvyššie ciele. Argentínsky kanonier, ktorý sa stal tretím najdrahším futbalistom sveta, chce so "starou dámou" vyhrať domáciu Serie A, Taliansky pohár i Ligu majstrov a získať tak treble.

slovakia

left justify in out

"Je to mojím snom, ale k tomu, aby sa nám to podarilo, budeme musieť všetci tvrdo pracovať celú sezónu. Verím, že s Juve vyhrám veľa titulov. Teraz je na mne aby som ukázal, prečo za mňa minuli toľko peňazí," povedal na štvrtkovej prezentácii pred médiami 28-ročný útočník. Turínsky veľkoklub za neho vyplatil SSC Neapol 90 miliónov eur. Drahší boli v histórii prestupov len Gareth Bale (101 miliónov) a Cristiano Ronaldo (94 miliónov).

 

Higuaín v uplynulej sezóne zaznamenal v drese SSC 36 gólov a stal sa najlepším strelcom Serie A. "Viem, že v Turíne budú odo mňa očakávať najmä góly. Verím, že nadviažem na úspešné roky, ktoré som zažil v Neapole," dodal.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies