Higuain a Reina prešli lekárskou prehliadkou v Neapole

NETKY.SK • 25 Júl 2013, 10:02 • 2 min
Higuain a Reina prešli lekárskou prehliadkou v Neapole

RÍM - Argentínsky futbalový kanonier Gonzalo Higuain a španielsky brankár Pepe Reina úspešne absolvovali lekársku prehliadku v SSC Neapol a v najbližších dňoch by mali skompletizovať svoj príchod do talianskeho klubu. V tíme úradujúceho vicemajstra Serie A sa stanu spoluhráčmi slovenského reprezentačného stredopoliara Mareka Hamšíka.

slovakia

left justify in out

Podľa agentúry AP vítala Higuaina pri príchode do Neapolu asi stovka fanúšikov mávajúca klubovými šálmi a argentínskymi vlajkami. Prezident SSC Aurelio De Laurentiis neskôr na Twitteri uviedol, že obaja hráči prešli testami a v pondelok klub prichystá veľkolepú párty, na ktorej celé mesto oslávi angažovanie zvučných posíl.

O Higuaina, ktorý naposledy pôsobil v Reale Madrid, sa intenzívne zaujímal aj londýnsky Arsenal, 25-ročný útočník však uprednostnil ponuku klubu spod Vezuvu, ktorý by mal zaplatiť za jeho prestup 40 miliónov eur. Spolu s bývalým gólmanom FC Liverpool Reinom by sa mali čoskoro pripojiť k spoluhráčom v tréningovom kempe vo Verone.

"Som šťastný, že opäť budem môcť pracovať pod vedením trénera Rafu Beniteza, ktorého dobre poznám z pôsobenia v Španielsku a Anglicku a pod ktorým sa mi vždy výborne pracovalo," povedal Reina.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies