Herečku Rose McGowan zažalovala susedka za to, že ju zhodil jej pes

NETKY.SK • 18 Marec 2016, 11:02 • 2 min
Herečku Rose McGowan zažalovala susedka za to, že ju zhodil jej pes

HOLLYWOOD HILLS - Americkú herečku Rose McGowan zažalovala istá Elna Ebner, ktorá od predstaviteľky Paige Matthews zo seriálu Čarodejnice (1998 - 2006) žiada niekoľko miliónov dolárov.

slovakia

left justify in out

Osemdesiatpäťročná žena tvrdí, že na ňu vlani v júli počas prechádzky s dcérou v Hollywood Hills vyskočila herečkina sučka Mrs. Noodle, pričom ju zhodila na chrbát a poranila jej tak hlavu. Podľa informácií portálu TMZ.com mala žena prasknutú lebku a vážne poranený mozog a v súčasnosti je v 24-hodinovej opatere.


Štyridsaťdvaročná rodáčka z Talianska nebola na mieste incidentu a popiera svoju vinu. "Elna sa prechádza po susedstve každý deň. Pracovala som v New Yorku, keď sa človek, ktorý má na starosti môjho psa, pristavil na kus reči s mojimi susedkami, 85-ročnou matkou a jej staršou dcérou," uviedla herečka, podľa ktorej je jej domáci miláčik, kríženec, veľmi milý.

 

Ako ďalej povedala, Mrs. Noodle len položila labky na kolená ženy, ktorá stála na strmom kopci. "Tento neskutočne smutný incident bol nešťastnou zhodou okolností," dodala.


Rose McGowan sa preslávila najmä vďaka spomínanému seriálu Čarodejnice, v ktorom účinkovala v období 2001 až 2006. Svoj filmový debut absolvovala v roku 1992 v komédii Chlapec z praveku. Vďaka snímke The Doom Generation (1995) ju nominovali na Independent Spirit Award. Známa je aj z filmov Vreskot (1996), Opoparchant (2001), Čierna Dahlia (2006), Grindhouse: Planéta Teror (2007), Grindhouse: Auto zabijak (2007), Štvanec IRA (2008) alebo Barbar Conan (2011). Objavila sa na obálkach časopisov ako Seventeen, Interview, Maxim, GQ, Entertainment Weekly, či Rolling Stone a figurovala tiež v zoznamoch najpríťažlivejších žien podľa magazínov Maxim, FHM či Stuff.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies