Herečka Emilia Clarke nemá problém s milostnými scénami

NETKY.SK • 18 September 2015, 10:20 • 2 min
Herečka Emilia Clarke nemá problém s milostnými scénami

LONDÝN - Anglická herečka Emilia Clarke vysvetlila svoj postoj k ľúbostným scénam tvrdiac, že nie je zásadne proti nim.

slovakia

left justify in out

"Pokiaľ nahota posúva príbeh ďalej alebo je scéna nakrútená tak, aby pomohla pochopiť vnútro postáv, nemám s ňou najmenší problém," uviedla 28-ročná Clarke na svojom Instagrame.

 

 

 

I was followed into a party by a journalist who asked me a question about female empowerment and then quoted me entirely out of context for an outlet I didn’t agree to speak with. So I feel now, with the beauty of Instagram I should clarify my statements, if for nothing else than for posterity. In drama, if a nude scene forwards a story or is shot in a way that adds insight into characters, I’m perfectly fine with it. Sometimes explicit scenes are required and make sense for the characters/story, as they do in Westeros. If it’s gratuitous for gratuitous sake, then I will discuss with a director on how to make it more subtle. In either case, like a good Mother of Dragons, I’m always in control. #dracarys #bodiesmaybetemplesbutmindsarewhatmatter #MODforreal

Fotka uverejnená používateľom @emilia_clarke,

 

Príspevok zverejnila po tom, ako sa internetom začali šíriť diskusie o jej nedávnych vyjadreniach kritizujúcich nahotu. Počas rozhovoru pre britský denník Daily Mail totiž uviedla, že sexuálne scény by mali byť jemnejšie. "Ako Britka sa od takých vecí odvraciam, nemôžem ich vystáť," dodala. Podľa jej predošlých slov je tiež väčšina intímnych záberov bezdôvodná a často slúžia iba na to, aby prilákali divákov.

 

Predstaviteľka jednej z hlavných postáv v seriáli Hra o tróny (2011) pritom sama v minulosti nakrútila niekoľko erotických scén. Herečka však na Instagrame uviedla, že novinár, ktorý ju oslovil na večierku, sa jej pýtal na posilnenie postavenia žien v spoločnosti a jej vyjadrenia potom vytrhol z kontextu.

 

Londýnska rodáčka Emilia Clarke je známa najmä ako Daenerys Targaryen zo spomínaného seriálu Hra o tróny. Okrem toho sa predstavila vo filmoch Spike Island (2012) či Dom Hemingway (2013). V roku 2014 ju pánsky online magazín AskMen.com vyhlásil za najpríťažlivejšiu ženu sveta.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies