Herec Jeremy Renner sa po vážnej nehode a rehabilitácii vracia pred kamery: Kedy a pre aký projekt?

NETKY.SK • 29 December 2023, 19:00 • 2 min
Herec Jeremy Renner sa po vážnej nehode a rehabilitácii vracia pred kamery: Kedy a pre aký projekt?

1. januára uplynie rok od chvíle, keď sa Jeremy Renner, hviezda marvelovského univerza, filmu Wind River a mnohých ďalších filmových a televíznych projektov, vážne zranil pri vážnej nehode vo svojom dome v Nevade, keď odpratával obrovský závej snehu. Renner dokonca utrpel zlomeninu lícnej kosti, keď mu cez telo prešiel jeho osobný snežný pluh, a podľa lekárov prežil len vďaka svojej vytrvalosti a výbornej kondícii. Dlhá rehabilitácia hviezdy stále pokračuje, ale už vieme, kedy sa budúci týždeň vráti pred kamery pri nakrúcaní novej sezóny seriálu Starosta Kingstownu.

slovakia

left justify in out

Je to trochu komplikované, ale o chvíľu vám vysvetlíme, ako sa o tom dozvedáme. Podľa správ ďalšia hviezda seriálu Starosta Kingstownu, Emma Lairdová, zverejnila na Instagrame príspevok, no ten bol iba v jej Insta-stories, takže už je preč. Z internetu však nezmizol, pretože fanúšikovská stránka Jeremyho Rennera ho zdieľala ďalej. Túto verziu sme vložili nižšie do článku. Laird vtedy k fotografii, ktorú zdieľali na place, napísala: "Budúci týždeň sa znovu stretneme s mojím obľúbeným chlapcom Jeremym Rennerom".

 

Na to portál CBR tiež uviedol, že herec v Insta-story odpovedal: "Rozhodne áno!". Takže radosť a šťastie, Renner je späť na place! Dúfajme len, že v roku 2024 bude opatrnejší, či už bude v snežnom pluhu, alebo nie!

Starosta Kingstownu má za sebou zatiaľ dve sezóny. Prvá sezóna bežala v rokoch 2021 -2022 na stanici Paramount+, druhá potom od januára do marca 2023 na rovnakej stanici. Seriál môžeme sledovať na platforme SkyShowtime. Poskytovateľ vysielania si v septembri objednal tretiu sezónu. Aj tento seriál vznikol pod vedením Taylora Sheridana, ktorý vytvoril tiež Wind River a Yellowstone. Podľa príbehu hrá Renner Mikea McLuskyho, ktorý sa stane pánom a strážcom poriadku vo fiktívnom michiganskom mestečku Kingston, keďže rodina McLuskyovcov je po generácie akýmsi strážcom poriadku a funguje ako most medzi zločincami a policajtmi. Ide teda len o sériu "tajlorsheridanov", plnú postáv a spoločenskej kritiky v morálne sivej zóne.

 

Renner bol už v novembri v celkom dobrej forme, pretože zverejnil video, v ktorom beží. Nemalý výkon potom, čo ho prešiel 6,5-tonové pásové vozidlo. Dalo by sa teda povedať, že je na natáčanie filmov a seriálov dostatočne spôsobilý.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: IGN / CBR / Wikipedia / ČSFD, Foto: The New York Times / Getty Images / Agence France-Presse / Robyn Beck
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies