Herec Harrison Ford prepožičal hlas rozprávačovi v dokumente o živote v ére lietadiel

NETKY.SK • 20 Marec 2015, 12:54 • 2 min
Herec Harrison Ford prepožičal hlas rozprávačovi v dokumente o živote v ére lietadiel

LOS ANGELES - Americký herec Harrison Ford (72) sa po nedávnej havárii na svojom historickom lietadle z druhej svetovej vojny na golfovom ihrisku v Kalifornii vracia do vzduchu - prinajmenšom so svojím hlasom.

slovakia

left justify in out

Filmové štúdiá National Geographic vo štvrtok oznámili, že je rozprávačom v dokumentárnom filme Living in the Age of Airplanes (Život v ére lietadiel), ktorý bude mať premiéru začiatkom apríla. Film, určený na veľkoformátové projekcie, bol nakrúcaný z lietadla nad 18 krajinami a je prierezom dejín storočia letectva. Premiéru bude mať 8. apríla v americkom Národnom múzeu letectva a kozmonautiky vo Washingtone a o dva dni nato aj v kinách IMAX-u, uviedla agentúra AP.

 

Štúdiá National Geographic zverejnili túto informáciu v čase, keď sa Harrison Ford, dlhoročný pilot a letecký nadšenec, ešte stále zotavuje zo zranení, ktoré utrpel pri leteckej havárii 5. marca.

 

Ford hlásil krátko po štarte na mestskom letisku v Santa Monike problémy s motorom a požiadal o okamžitý návrat. Letisková riadiaca veža potom hlásila, že lietadlo už nedoletelo na pristávaciu dráhu.

Pád stroja prežil Ford s viacerými reznými ranami na hlave, bol však pri vedomí a dýchal. Pomoc mu poskytli lekári, ktorí náhodou hrali golf na ihrisku, potom ho už privolaní zdravotníci previezli do nemocnice.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies