Herec Ewan McGregor zahviezdi v dramatickom seriáli Lodi, ktorý natočí Amazon Prime

NETKY.SK • 19 Apríl 2023, 14:00 • 2 min
Herec Ewan McGregor zahviezdi v dramatickom seriáli Lodi, ktorý natočí Amazon Prime

Škótsky herec Ewan McGregor bude hviezdou v dramatickom seriáli Lodi, ktorý práve vyvíja spoločnosť Amazon Prime Video. Zahrá si predajcu áut, ktorý sa stane informátorom FBI infiltrovaným do zločineckej skupiny.

slovakia

left justify in out

Divákmi obľúbený herec Ewan McGregor bude hrať hlavnú úlohu v seriáli Lodi. Okrem toho, že si v ňom zahrá hlavnú úlohu ho bude aj produkovať. „V roku 1977 prešiel predajca áut Lou (McGregor) z obyčajného občana malého mesta na informátora FBI infiltrovaného do mafie, keď kľúčový člen podsvetia ponúkol kúpu jeho predajne Cadillacu. Počas nasledujúcich troch rokov Lou zistí, že jeho snaha o slávu je testovaná, keď sa zapojí do vnútorného fungovania zločineckej rodiny – od predstierania multimiliónovej operácie až po to, aby sa stal náhradným synom – predtým, ako dosiahne prvé odsúdenie nechvalne známeho zločineckého šéfa." Takto znie oficiálny popis k nadchádzajúcemu seriálu z dielne Amazon Prime Video.

 

Timothy Greenberg (The Daily Show, Living with Yourself) je predstavený ako showrunner a výkonný producent. Allie Goss a Jon Liebman z Brillstein Creative Partners budú výkonnými producentmi, s Kalebom Tuttlom z Brillstein ako spoluvýkonným producentom. Ako vedúce štúdio si Amazon zvolilo Entertainment One (eOne).

 

McGregor je v súčasnosti zapojený aj vo výrobe seriálovej adaptácie Gentleman in Moscow, založenej na románe Amora Towlesa s rovnakým názvom. Nedávno si tiež zopakoval úlohu Obi-Wana Kenobiho v seriáli Disney+ založenom na ikonickej ságe Star Wars, pričom McGregor seriál tiež spoluprodukoval. K McGregorovým ďalším nedávnym televíznym titulom patrí jeho rola v seriáli Halston na Netflixe, ktorá získala cenu Emmy. Taktiež je aj hviezdou v tretej sérii Fargo na FX a účinkoval aj vo filmoch You Sing Loud, I Sing Louder, Pinocchio od známeho režiséra Guillerma del Toro, a vo filme Raymond & Ray z dielne Apple TV+.

 

img

Ewan McGregor ako Obi-Wan Kenobi

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies