Herec Billy Crystal sa predstaví v dráme Untogether

NETKY.SK • 7 November 2016, 09:14 • 2 min
Herec Billy Crystal sa predstaví v dráme Untogether

LOS ANGELES - Americký herec, komik, režisér a scenárista Billy Crystal si zahrá v pripravovanej nezávislej dráme Untogether. Informoval o tom americký magazín The Hollywood Reporter, podľa ktorého okrem 68-ročného rodáka z New Yorku potvrdila účasť na filme aj jeho kolegyňa Jennifer Grey. O scenár sa postarala spisovateľka Emma Forrest, ktorá snímku aj nakrúti, pričom pôjde o jej režisérsky debut. Herecké obsadenie doplnia Jamie Dornan, Jemima Kirke, Lola Kirke a Ben Mendelsohn.

slovakia

left justify in out

Novinka bude sledovať románik medzi bývalou narkomankou Andreou (Jemima Kirke), ktorá sa snaží stať spisovateľkou, a Nickom (Jamie Dornan), úspešným autorom a milovníkom žien. Lola Kirke, ktorá je mladšou sestrou spomínanej Jemimy Kirke, si zahrá jej sestru aj vo filme. Jej výrazne staršieho partnera, rabína Martina, stvárni Ben Mendelsohn. Produkciu pripravovanej snímky majú na starosti spoločnosť Sterling Road Films a Brandon Hogan z Paradox Pictures spolu s Lukeom Danielsom a Scottom LaStaitim. Výkonnými producentmi sa stali Scott Adler, Dana Guerin, Michael Guerin, Greg Scott, Alex Cutler, Jeff Rice, Alan Pao a Christian De Gallegos. Snímku začali nakrúcať 17. októbra, jej dátum uvedenia do kín však zatiaľ nie je známy.

 

William "Billy" Albert Murray je známy napríklad z filmov Keď Harry stretol Sally (1989), Zabudnúť na Paríž (1995), Hamlet (1996), Deň otcov (1997), Pozor na Harryho (1997), Analyzuj (1999), Zlatíčka pre každého (2001), Analyzuj znova (2002) či Rodičovský manuál (2012).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies