Herec Alec Baldwin zvažuje kandidatúru na starostu New Yorku

NETKY.SK • 11 August 2011, 11:03 • 2 min
Herec Alec Baldwin zvažuje kandidatúru na starostu New Yorku

Herec Alec Baldwin zvažuje kandidatúru na starostu New Yorku

slovakia

left justify in out

img

Americký herec Alec Baldwin zvažuje kandidatúru na post starostu New Yorku, ale predtým sa chce o tejto práci dozvedieť viac. Informovala dnes o tom agentúra AP.
      Herec známy aj z televízneho seriálu 30 Rock však nechce kandidovať vo voľbách v roku 2013, ale zvažuje až ďalšie volebné obdobie. Baldwin to prezradil v rozhovore pre denník New York Times.
      V súčasnosti je Baldwin v kontakte s dvoma univerzitami a chcel by sa zapísať do programu štúdia politických vied a riadenia štátnej správy a samosprávy. Povedal, že by chcel lepšie pochopiť, aké sú finančné imperatívy práce starostu.
      Kandidatúra vo voľbách 2013 nie je možná pre povinnosti pri nakrúcaní najnovšej sériey seriálu 30 Rock. Herec si pred kandidatúrou plánuje prihlásiť v New Yorku na trvalý pobyt. Už dve desaťročia vlastní byt v Manhattane.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies