Herbert po odvete s Mexikom končí na lavičke N. Zélandu

NETKY.SK • 19 November 2013, 12:20 • 2 min
Herbert po odvete s Mexikom končí na lavičke N. Zélandu

WELLINGTON - Tréner futbalovej reprezentácie Nového Zélandu Ricki Herbert oznámil, že končí vo svojej funkcii. Zápasovú derniéru na lavičke "All Whites" absolvuje proti Mexiku v stredajšom odvetnom stretnutí interkontinentálnej baráže o postup na MS 2014 do Brazílie. Informuje o tom portál eurofutbol.pl.

slovakia

left justify in out

Novozélanďanom pomôže už len malý zázrak, ak sa chcú po rokoch 1982 a 2010 predstaviť tretíkrát v histórii na svetovom šampionáte. V minulotýždňovom prvom vzájomnom meraní síl podľahli zverenci Rickiho Herberta na Aztéckom štadióne v Mexico City svojmu súperovi vysoko 1:5 a pred domácou odvetou vo Wellingtone (výkop je 20. novembra o 7.00 h SEČ, pozn.) sú pre nich postupové šance proti Mexiku iba v rovine teórie. 

Päťdesiatdvaročný rodák z Aucklandu Herbert (nar. 10. apríla 1961) sa stal koučom A-tímu Nového Zélandu 25. februára 2005, na klubovej úrovni viedol New Zealand Knights a Wellington Phoenix. Na MS 2010 v JAR účinkovali Novozélanďania v základnej skupine spolu so Slovákmi, ich meranie síl sa skončilo nerozhodne 1:1. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies