Henderson si v Dortmunde zranil koleno

NETKY.SK • 8 Apríl 2016, 12:15 • 2 min
Henderson si v Dortmunde zranil koleno

DORTMUND - Stredopoliar FC Liverpool Jordan Henderson utrpel vo štvrtkovom prvom štvrťfinále Európskej ligy 2015/2016 na pôde Borussie Dortmund (1:1) zranenie kolena. Informovala britská BBC.

slovakia

left justify in out

Tréner "The Reds" Jürgen Klopp musel po polčase anglického reprezentanta vystriedať a do hry poslať Joea Allena. Podľa slov bývalého kouča BVB to s Hendersonom môže byť vážnejšie, v piatok ho čakajú ďalšie lekárske testy. "Nevyzerá to na niečo malé," povedal Klopp. Dvadsaťpäťročnému stredopoliarovi hrozí, že vynechá odvetný zápas na Anfielde.

 

Ak bude jeho zranenie vážnejšie, určite spôsobí vrásky na čele aj reprezentačnému kormidelníkovi Albionu Royovi Hodgsonovi. Ten má oznámiť konečnú nomináciu na EURO vo Francúzsku 12. mája. Angličania sú spolu s Rusmi a Walesom súpermi Slovákov v základnej B-skupine.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies