Heľenine oči vystúpia v Prešove na DrinkIn feste

NETKY.SK • 7 August 2014, 07:50 • 2 min
Heľenine oči vystúpia v Prešove na DrinkIn feste

BRATISLAVA - Členovia skupiny Heľenine oči sa už nevedia dočkať vystúpenia na DrinkIn Feste, ktorý sa uskutoční v sobotu 9. augusta v Prešove.

slovakia

left justify in out

 „Leto máme naozaj nabité, ale našli sme si priestor zahrať na tomto podujatí. Mnohí účastníci sa poznajú dlhé roky a preto panuje na „drinkine“ rodinná atmosféra. Teším sa hlavne na kapely ako Šarišská nátierka, Edo Klena a Hrdza. Sledoval som aj predošlé ročníky, vnímam komunitu, ktorá tvorí a pracuje v priestore Umpax. Pre mňa je to naozaj miesto, kde sa muzikanti stretávajú vo voľnom čase a plánujú svoje ďalšie hudobné kroky... Je to veľmi pozitívny priestor,“ vyjadril sa spevák Martin „Lynch“ Mihalčin.

 

Na treťom ročníku DrinkIn Festu vystúpia okrem spomínaných aj Millas Groove a Frequency. Pre návštevníkov a návštevníčky pripravujú organizátori aj sprievodný program. Jeho súčasťou bude tento rok napríklad maľovanie na telo, ktoré predvedú členovia StreetInk Tatoo Studia.

 

Niekto zo zúčastnených bude môcť dokonca vyhrať tetovanie v hodnote 200 eur. Kapacita festivalu je tento rok stanovená na 600 ľudí. Vstupenky stoja päť eur a sú v predaji v bare DrinkIn na Okružnej ulici v Prešove. O 22:00 sa začne párty, na ktorú je vstup voľný. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies