Hasiči likvidovali požiar slamy na strnisku v Lednických Rovniach

NETKY.SK • 6 Júl 2023, 13:40 • 2 min
Hasiči likvidovali požiar slamy na strnisku v Lednických Rovniach

LEDNICKÉ ROVNE - Púchovskí profesionálni hasiči zasahovali v stredu (5. 7.) predpoludním pri požiari poľa v katastri obce Lednické Rovne.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Trenčíne Marián Petrík. Požiar podľa neho zasiahol slamu na riadkoch a slamené balíky po žatve na celkovej ploche asi 120 krát 100 metrov. Požiar sa pokúsili uhasiť aj miestni dobrovoľní hasiči. Situáciu na mieste komplikoval silný vietor.

 

"Profesionálni hasiči v súčinnosti s dobrovoľnými hasičmi nasadili po obvode požiariska postupne štyri hasebné prúdy. Po lokalizácii požiaru hasili balíky slamy vo vnútri požiariska. Krátko po 12.00 h bol požiar zlikvidovaný a požiarisko skontrolované. Pri udalosti sa nikto nezranil. Príčinu vzniku požiaru zisťujú znalci," doplnil Petrík.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
TASR/KB Netky, Foto: TASR
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies