David de Gea by sa mohol v lete sťahovať z britských ostrovov

NETKY.SK • 30 Apríl 2019, 11:29 • 2 min
David de Gea by sa mohol v lete sťahovať z britských ostrovov

PARÍŽ - Francúzsky futbalový klub Paríž Saint-Germain (PSG) by mal podľa niektorých zdrojov ponúknuť v lete niekoľkoročný kontrakt španielskemu reprezentačnému brankárovi Davidovi de Geovi zaujímavý kontrakt.

slovakia

left justify in out

PSG nám za posledné roky ukazuje, že nemá problém ponúknuť desiatky miliónov za hráča, o ktorého má veľký záujem. Sumy sa miestami zdajú až prehnané. mužstvo anglickej Premiere league Manchster United dostal údajne na stôl ponuku z Paríža. PSG by chcelo získať v lete ich brankársku jednotku Davida de Geu a to za takmer 100 miliónov libier.  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BREAKING NEWS! According to the Daily Star PSG are ready to offer up a HUGE deal worth £90m for the Spaniard and are offering De Gea more than DOUBLE his current salary with a £450,00 wage deal! What do you think about this move personally I think De Gea can regain his form with a move to psg and with Man U most likely to not qualify for Europe next year and psg needing a top goal keeper This deal makes a lot of sense.. what do you think? 🤔 - - - - - - #transfer #transfers #transferrumours #manchesterunited #icicestparis #psg #parissaintgermain #parisfrance #mbappe #neymar #veratti #marquinhos #kimpembe #ronaldo #messi #soccer #football #degea #futbol #parcdesprinces

Príspevok, ktorý zdieľa Psg Fan Page (@psgfansfc),

 

Španielsky brankár by mal nahradiť v Parku princov Taliana Gianluigiho Buffona. Dvadsaťosemročný de Gea môže podľa Daily Star zarobiť v Paríži až 450 000 libier týždenne, čo je viac ako dvojnásobok jeho terajšieho platu. Okrem úradujúceho francúzskeho šampióna sa o de Geu dlhodobo zaujíma aj Real Madrid. V lete teda uvidíme, kam budú smerovať kroky najlepšieho španielskeho brankára v sučasnosti. 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona