Haraslín po zranení zatiaľ iba ľahko vyklusáva

NETKY.SK • 15 September 2017, 14:13 • 2 min
Haraslín po zranení zatiaľ iba ľahko vyklusáva

GDANSK - Slovenský futbalový krídelník v službách poľského klubu Lechia Gdansk Lukáš Haraslín je po ťažkom zranení späť na trávniku, ale zatiaľ iba ľahko vyklusáva.

slovakia

left justify in out

Haraslín si koncom júla roztrhol krížny väz a poškodil si aj meniskus na ľavom kolene. Účastník júnových majstrovstiev Európy do 21 rokov v Poľsku vyjadril radosť z toho, že sa opäť, aj keď zatiaľ len veľmi opatrne, zapojil do tréningového procesu.

"Som veľmi šťastný, že som sa vrátil na ihrisko. I keď zatiaľ som na ňom absolvoval iba ľahký výklus. Nechcem nič urýchliť, no každý deň pracujem na tom, aby som čo najskôr mohol absolvovať plnohodnotný tréning s tímom,” uviedol 21-ročný Lukáš Haraslín na webe agentúry CSM Agency.

Haraslín si je vedomý toho, že ľahký tréning zatiaľ vôbec neznamená zapojenie sa do súťažného diania v najvyššej poľskej súťaži. "V tomto roku sa už nevrátim. Verím, že budem pripravený na začiatok zimnej prípravy,“ ponúkol ešte pred mesiacom prognózu svojho návratu.

Haraslín nedávno predĺžil zmluvu s Gdanskom do 30. 6. 2020. Pôvodne bol s Lechiou dohodnutý do polovice roka 2018. Niekdajší hráč talianskej Parmy pôsobí v Lechii od sezóny 2015/2016, jeho spoluhráčom je aj slovenský brankár Dušan Kuciak. Haraslín má v drese gdanského klubu na konte 48 zápasov a 6 gólov.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies