Hapalov tím sa v plnej sile pokúsi o rehabilitáciu

NETKY.SK • 23 November 2010, 08:28 • 2 min
Hapalov tím sa v plnej sile pokúsi o rehabilitáciu

Hapalov tím sa v plnej sile pokúsi o rehabilitáciu - Futbal Futbalisti MŠK Žilina sa v utorňajšom zápase Ligy majstrov 2010/2011 na pôde anglickej Chelsea Londýn pokúsia o rehabilitáciu za predošlý debakel 0 7 s francúzskym Olympique Marseille. Tento cieľ

slovakia

left justify in out

img

Futbalisti MŠK Žilina sa v utorňajšom zápase Ligy majstrov 2010/2011 na pôde anglickej Chelsea Londýn pokúsia o rehabilitáciu za predošlý debakel 0:7 s francúzskym Olympique Marseille. Tento cieľ "šošonov" v ich predposlednom vystúpení v rámci F-skupiny deklarovali na pondelňajšej tlačovej konferencii tréner Pavel Hapal a kapitán Róbert Jež.
Londýnčania v druhom tohtoročnom vzájomnom meraní síl so Žilinou (v prvom súboji pod Dubňom zvíťazili hostia 4:1) nemôžu rátať s viacerými zranenými oporami. Hapalov náprotivok Carlo Ancelotti okrem maródov Johna Terryho, Franka Lamparda, Yossiho Benayouna, Jurija Žirkova, Johna Obi Mikela či Alexa nepošle do hry ani Michaela Essiena. Kouč úradujúceho slovenského majstra si napriek tomu uvedomuje skutočnosť, že "The Blues" majú okrem základnej jedenástky nesmierne silnú aj lavičku. "Chelsea je vynikajúci tím, jeden z najlepších na svete. Všetkých hráčov poznáme a vieme, že má kvalitný káder, či už sa to týka hráčom základnej jedenástky či hráčov, ktorí nenastupujú pravidelne. Určite proti nám nenastúpi nejaký rezervný tím," uviedol Hapal, podľa ktorého sú všetci jeho 19 zverenci zdraví.
Český kormidelník sa vrátil aj k vysokej prehre vo štvrtom vystúpení Žilinčanov v najprestížnejšej klubovej súťaži sveta s tým, že zápas na Stamford Bridge bude pokusom o rehabilitáciu. "Prehra s Marseille bola trpká, ale zajtra sa pokúsme podať čo najlepší výkon. Rehabilitovať sa proti takému súperovi, ako je Chelsea, bude veľmi ťažké. Začína sa však od 0:0 a pokúsime sa o dobrý výsledok," dodal Hapal.
Stredopoliar Róbert Jež doplnil trénerove slová s tým, že mužstvo nevyviedla z rovnováhy ani prvá tohtosezónna prehra v Corgoň lige. "Raz to muselo prísť, prišlo to v piatok v Senici. Zajtra musíme spraviť všetko preto, aby sme si po zápase mohli povedať, že sme spravili všetko, čo bolo v našich silách," skonštatoval Jež.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies