Handzuš s asistenciou pomohol k výhre Chicaga, Crosbyho pokazený návrat

NETKY.SK • 4 Máj 2013, 09:21 • 2 min
Handzuš s asistenciou pomohol k výhre Chicaga, Crosbyho pokazený návrat

New York - Hokejisti Chicaga zvíťazili aj vďaka jednej asistencii slovenského centra Michala Handzuša v druhom súboji 1. kola play off zámorskej NHL nad Minnesotou 5:2 a v sérii vedú 2:0 na zápasy.

slovakia

left justify in out

New York Islanders dokázal vyhrať na ľade Pittsburghu 4:3, sériu vyrovnal na 1:1 a pokazil tak návrat kapitánovi "tučniakov" Sidneymu Crosbymu. Ten síce strelil dva góly, ale ani to Pens na úspech nestačilo.

V drese Blackhawks strelili po dva góly Patrick Sharp a Michael Frolík, Handzuš bol pri góle Sharpa na 3:1. V zápase odohral vyše 15 minút a zapísal si aj dva plusové body. Jeho krajan Marián Hossa nebodoval, na ľade bol vyše 20 minút.

Crosby sa ukázal ako skvelý kapitán, keď za prvých osem minút dal dva góly. To už domáci viedli 3:1, keď skóre otvoril Jevgenij Malkin už v prvej minúte. Hostia ale duel napokon otočili, v ich drese odohral slovenský obranca Ľubomír Višňovský takmer 23 minút.

Montreal, za ktorý nechytal slovenský brankár Peter Budaj, ale jeho kolega Carey Price, doma vyhral nad Ottawou 3:1 a vyrovnal stav série na 1:1. Duel Vancouver - San Jose skončil po troch tretinách nerozhodne 2:2 a išlo sa do predĺženia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies