Hana Zagorová vystúpi v piatich slovenských mestách

NETKY.SK • 20 September 2016, 13:43 • 2 min
Hana Zagorová vystúpi v piatich slovenských mestách

BRATISLAVA - Česká speváčka Hana Zagorová vystúpi v novembri a v decembri v piatich slovenských mestách. Sedemdesiatročná interpretka sa v rámci série koncertov s názvom Galakoncert jubileum oslavujúcich jej životné jubileum predstaví 8. novembra v Piešťanoch, odkiaľ sa presunie do Čadce, Martina, Serede a Bratislavy, kde sa predstaví v rámci vianočného koncertu. Vstupenky na podujatia už sú v predaji.

slovakia

left justify in out

Hudobníčka nedávno vydala nový album s názvom O Lásce, ktorý pokrstila v deň svojich narodenín, 6. septembra, na špeciálnom narodeninovom koncerte v pražskej Lucerne. Na 13-skladbovej novinke spolupracovala s viacerými osobnosťami českej hudobnej scény ako napríklad s Ondřejom Brzobohatým Gregorom, Radůzou, Martinom Chodúrom či Michalom Hrůzom.
Hana Zagorová je deväťnásobnou držiteľkou Zlatého slávika.

 

Preslávili ju piesne ako Maluj zase obrázky, Kapky alebo Kdyby se vrátil čas. Na konte má množstvo albumov, medzi inými napríklad aj Bludička (1970), Cesta ke štěstí (1976), Střípky (1981), Sítě kroků Tvých (1985), Když nemůžu spát (1994), Navěky zůstane čas (2003) alebo Černý páv (2009). V roku 1980 si zahrala vo filme Trhák (1980).

Termíny vystúpení Galakoncert Jubileum Hany Zagorovej:
8. novembra - Piešťany, Dom umenia
9. novembra - Čadca, Športová hala pri futbalovom štadióne
10. novembra - Martin, Dom odborov Strojár
11. novembra - Sereď, Dom kultúry


Vianočný Galakoncert Jubileum:
19. decembra - Bratislava, Istropolis



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies